Известие

Collapse
No announcement yet.

Заслужава ли си селеспийдът?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Заслужава ли си селеспийдът?

Понеже имах малък инцидент с Алфата (бях писал преди време) и сега тоя от сервиза на застрахователите ми каза, че нещата вървят към тотал (8000 лв + колата). Ако това стане - понеже 156-цата много ми допада се замислих дали тоя път няма да мога да събера за 2.0 Селеспийд. Според вас заслужава ли си пред нормална 2.0 или 1.8 TS?
    Ex-owner of 156....

ми не прави кафе и бирата понякога не е достатъчно студена, значи не си заслужава. ))))
    вземи от някого един селеспийд, покарай, и сам си направи извода. Знам какъв ще е резултата ама.......(ще се влюбиш в него)
    Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
    sprint tropheo
    155/1.8
    156/2.0 Selespeed

Comment

Като гледам отзивите по форума, май не си заслужава....
      Много е гадно по задръстванията да нямаш съединител, да не те боли крака от полусъедители и тем подобни. Много е гадно.

А сега сериозно. Ако искаш колата за да я караш в градски условия - това е едно много добро решение. Мързелива работа. Върви си добре и аз лично съм адски доволен от това изпълнение.

Но Фиоре е прав - покарай на някой колата и сам си направи изводите.
      Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
      Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
      Alfa Romeo 90 2.0 '87
      sigpic

Comment

Аз лично не съм карал но много ме кефи!Някакво гъзарско е да имаш първият сериен автомобил(освен Ферари 355 ако не се лъжа) с скоростна кутия взаинствна директно от Формула1 Абе спорна работа !Но аз съм без Селеспиид защото с моята красавица беше "любов от пръв поглед" .Ако си решил да взимаш Алфа след 2002г даваи смело!

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Абе препоръчително е да е след 2001 тая ескстра, за да нямаш проблеми/или 2002 провери по точно/, а иначе то и автоматичните скорости са същите-тоест не натискаш съединител,само газ и спирачка, друго няма
          Аз пък съм старомоден, махагон, ръчни скорости и червено вино
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred
            Абе препоръчително е да е след 2001 тая ескстра, за да нямаш проблеми/или 2002 провери по точно/, а иначе то и автоматичните скорости са същите-тоест не натискаш съединител,само газ и спирачка, друго няма
            Аз пък съм старомоден, махагон, ръчни скорости и червено вино
            Стига бе хора!!!! Кой ви каза че преди 2002ра имат проблем?! Някой много лошо ви е излъгал. Моята е от 2000 и няма грам проблем с робота!!!!! Осъзнайте се малко. Моля ви се. Омръзна ми във всяка една тема за селеспийд да пиша, че роботите преди 2002ра НЯМАТ проблеми!!!!
            Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
            Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
            Alfa Romeo 90 2.0 '87
            sigpic

Comment

Re: Заслужава ли си селеспийдът?

Първоначално публикувано от Vancuver
              Понеже имах малък инцидент с Алфата (бях писал преди време) и сега тоя от сервиза на застрахователите ми каза, че нещата вървят към тотал (8000 лв + колата). Ако това стане - понеже 156-цата много ми допада се замислих дали тоя път няма да мога да събера за 2.0 Селеспийд. Според вас заслужава ли си пред нормална 2.0 или 1.8 TS?
              Ако имаш кола на която да разчиташ докато алфата е със счупен селеспийд в бокса - вземай , не се плаши
              AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
              Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от stelt
                Ако имаш кола на която да разчиташ докато алфата е със счупен селеспийд в бокса - вземай , не се плаши
                То това важи за всяка Алфа бе
                Volvo XC90 D5 '06
                Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Първоначално публикувано от pinko
                  некъде четох, че алфите са най-"зелените" автомобили, защото стоят в бокса през повечето време, та не замърсяват планетата ни
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev
                    Първоначално публикувано от pinko
                    некъде четох, че алфите са най-"зелените" автомобили, защото стоят в бокса през повечето време, та не замърсяват планетата ни
                    Аз не си спомням да сьм стоял в бокса
                    0888515205

Comment

селеспиид .....ооо май гад , това е .Съгласен съм с колегата ботсос , кой ви каза ,че имат проблем като са преди 2002 година?!???
                      Наистина аз съм сменял два дадчика(близа 500 лева двата) но ,от тогава ,карам смело и безотговорно.
                      Това е баси кефа, ако имаше 166 селеспиид ,нямаше да се замислям ,но ... няма ,а за гта нЕма кинти

sigpic
                      Alfa Romeo 159 EX

Comment

Working...
                      X